חשמל סטאטי

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

02/12/2011 | 16:51 | מאת: סטודנט

שלום. בחודשים האחרונים אני התחלתי לקבל מכות חשמל סטאטי כמה פעמים ביום, לפעמים יותר מעשר. אני כבר פוחד לגעת בידיות של דלתות, הזרם כמעט בלתי נמנע. מה אפשר לעשות, כדי למזער את התופעה, והאם יש לזה השלכות בריאותיות, במיוחד על הלב? תודה.

שלום רב עור יבש ובגדים סינטטים מגבירים תופעה זו, עד כמה שידוע לי. לפני יציאה סופית מהרכב הנח רגליך על הקרקע, בדלתות- גע ראשית עם המרפקים וכד'. בכל אופן, מאמין שתקבל תשובות לשאלותיך לגבי הלב בפורומים המתאימים למרות שלא נראה לי שיש בעיה עם זה בהצלחה צביקה כץ

04/12/2011 | 10:43 | מאת: סטודנט

תודה.

מנהל פורום ארגונומיה