אופניים ובעיית גב

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

03/11/2011 | 16:13 | מאת: רענן

שלום, רציתי לשאול האם יש פתרון לרכיבה על אופניים על משטח רך. אם אני יושב על משטח עץ או משטח קשה אחר אחרי כמה זמן כואב לי הגב מאד - בצילום בעבר ראו חוליות בולטות במקום העבודה אני יושב 9 שעות מול מחשב על כסא מרופד האם יש פתרון או שלא ניתן לרכוב על אופניים. נסיתי כסא רחב מסיליקון אך זה עדיין היה קשה תודה

רענן, שלום רב קיים מגוון גדול של כיסאות ארגונומים לאופניים, לגברים ולנשים מסוגים וחומרים שונים. כמו בכיסא משרדי או במזרון בסופו ההתאמה תלוייה במבנה האגן שלך ולכן עליך לכתת רגליך למספר חנויות המתמחות בציוד אופניים עד שתמצא. בהצלחה צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה