כיסא משרדי

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

26/08/2011 | 16:33 | מאת: אלמוני

היי אני מחפש כיסא נוח ובריא למשרד שלי, ולא איזו בדיחה ב200 שח שנראה מאוד מפואר אבל לא תומך בגב. המליצו לי על רהיטי צרעה. מישהו מכיר? התנסה עם כסאות שלהם? אשמח לשמוע חוות דעת תודה

שלום לך ממליץ לך לגשת למקום ולבחור ראשית את הדגם שמתאים למימדי גופך. הקפד על: תמיכה מספיק גדולה לגב התחתון מנגנון סינכרוני או מולטי-טילטר איכותי משענות ידיים מתכווננות, רחבות, נוחות למגע היורדות לגבוה נמוך יחסית למושב משענת גב גבוהה. בהצלחה צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה