בחירת כרית

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

06/03/2011 | 23:39 | מאת: בת 35

הי צביקה יש לי בעיות בצוואר בעיקר בחוליה C1, שמקרינות לכאבי ראש. בזמן האחרון קמה מדי פעם בבוקר עם צוואר ושכמות תפוסות, מה שלא קרה קודם.הכרית שלי ישנה, נראה לי שכדאי להחליף. איך אני בוחרת כרית מתאימה לשינה? תודה

שלום רב, למרות, שאני לא משוכנע שהכאבים הנוכחיים נובעים מהכרית, זה לא רע לשדרג את איכות התמיכה לצוואר. לגבי בחירת כרית, פשוט מאוד. נסי כריות משני סוגים: נוצות או ויסקו ג'ל. הכרית צריכה לתמוך בקשת הצווארית וצווארך צריך להיות נינוח וחופשי. גובה הכרית ומידת הקושי תלויים במבנה הצוואר. בברכה צביקה

מנהל פורום ארגונומיה