כאבי עיניים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

07/02/2011 | 20:38 | מאת: יוסי

שלום רב, אני סובל מכאבי עיניים יום יומיים כבר במשך כ-7 שנים. התאורה שיש אצלי בעבודה היא של פלורסנטים. הגעתי למסקנה שהכאבים נובעים מהמחשב ולכן קניתי משקפיים של גאנר אשר שיפרו במעט את כאבי העיניים. הייתי מעוניין לשפר גם ת התאורה השולחנית ולכן יש לי מספר שאלות : 1.האם תוספת של מנורה שולחנית יכולה צריכה לשפר את תופעת כאבי העיניים שלי? 2. אם כן, מהו סוג הצבע, חוזק ומיקום של המנורה? 3. האם תוכל להמליץ על רשת מסויימת ומנורה כדי שלא אקנה מנורה שלא מתאימה? תודה מראש,

שלום רב תאורה פלורסנטית לא ישירה במרחק מסויים מהעיניים או נורת ליבון שאינה פולטת חום רב, יכולים להתאים. אם ניתן להשיג מנורה עם אפשרות לשליטה בכמות האור עם זרוע גמישה וארוכה מה טוב. לגבי מקום- יש חנויות המתמחות בכך אך נסה גם ברשתות אייס או הום סנטר. בהצלחה צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה