ישיבה מול מחשב

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

18/04/2007 | 15:05 | מאת: סמנכל שיקומית

שלום למר צביקה כץ אודה לך על יעוץ בתחום ישיבה מול מחשב מיקום הצג לעומת החלון ותאורה מתאימה בתודה מראש

שלום לך.... ארגון נכון של עמדת העבודה ממוחשבת כרוך במספר התאמות: יש לארגן את עמדת העבודה כך שאלמנטים אשר תכיפות השימוש בהם גבוהה ימוקמו באזורים קרובים ונוחים ואילו אלמנטים אשר תכיפות השימוש בהם נמוכה ימוקמו באזורים הנותרים. הגבול העליון של המסך נמצא בגובה העיניים, מרחק משתנה מהצג 65-75 ס"מ.שורש כף היד חופשית, בקו ישר עם האמה או בזוית יישור קטנה. מקור האור העיקרי בחדר (חלון) צריך להיות במקביל לקו הראיה של העובד עם הצג לגבי גוף תאורה- עליו להיות ממוקם ישירות מעל . בהצלחה צביקה :)

מנהל פורום ארגונומיה