השוואה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

14/11/2010 | 21:35 | מאת: אקו

שלום אני מתלבט ביןעכבר handshoemouse לorthomouse.את הראשון צריך להזמין מחול אבל הוא נוסה במשך שנתיים באוניברסיטאות בהולנד ועבר מחקר רציני.מה ההבדלים בינהם?

שלום רב שני העכברים מוכרים לי. שניהם עונים על הקריטריונים הארגונומים. הבעיה היא- 1. מידת התאמתם לכך היד שלך 2.מידת התאמתם לצרכיי העבודה שלך. לצערי, אז שלא תתנסה יהיה קשה לך לבחור. בהצלחה צביקה

16/11/2010 | 00:07 | מאת: אקו

אחת.בכל מקרה העכבר ההולנדי נדבק בי והזמנתי אותו.מקווה שיפתור לי את הכאבים.כמומחה לא תוכל להביע דעה לגבי הבעיות שכל אחד פותר?

מנהל פורום ארגונומיה