מקלדת ארגונומית

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

26/10/2010 | 17:51 | מאת: יונדב זר

לפני כחמש עשרה שנה ראיתי בטלוויזיה פיתוח של מקלדת חצויה ששני חלקיה מחוברים לצירים, שמאפשרים להקליד בכל חצי במצב אנכי לגמרי, כך שהיד נשענת במצבה הטבעי ומקלידה הצידה. האם אתה מכיר את זה? האם זה משווק?

זר , שלום רב אכן מוכרות לי מקלדות אלו. לצורך הפעלת מקלדת מהסוג הזה עליך לדעת הקלדה עיוורת. לגבי מידת הנוחות- יש קושי להתרל למקלדות מהסוג הזה ואני ממליץ לך להתנסות לפני רכישה. אם ברצונך לדעת האם קיימות מקלדל מהסוג הזה אני ממליץ לך לפנות לחברת "דגש טכנולוגיה מסייעת" ולבדוק מולם. במידה וזה קיים אצלם תוכל לבצע התנסות מעשית. בברכה, צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה