אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

01/09/2010 | 20:18 | מאת: מגי בראל

צביקה שלום קוראים לי מגי אני סטודנטית לעיצוב תעשיתי בספיר אני נמצאת בעיצומו של מחקר ארגונומי לטובת פרוייקט הגמר שלי אני מתכננת לעצב מושב תומך גב לקשישים סיעודיים אשר אינם יכולים להיתייצב לבד המושב ידע להתחבר לסביבה קיימת ספא או כיסא היתי שמחה לדעת נק שחוב לשים לב אליהם ובכלל עם יש לך מושג איכן אני יכולה למצוא חומר על הנושא תודה מראש מגי

מגי, שלום רב הנני מפנה אותך לגברת נאוה אקשטיין, יועצת ארגונומית ופיזיותרפיסטית אחראית מכון שיקום גדול לקשישים עצמאים ומוגבלים. לדעתי היא תוכל לעזור לך. פני אליה למייל:נאוה [[email protected]]. צייני במייל שהגעת דרך צביקה כץ מחברת ארגוטיים על מנת שהיא תבין את ההקשר. צייני את בקשתך ואני מאמין שהיא תפנה אותך למקומות הנכונים. בהצלחה צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה