מחפש דחוף מישהו שמשתמש במחוך בוסטון/מילווקי/TLSO

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

16/04/2007 | 21:13 | מאת: אדם

מחפש דחוף מישהו שמשתמש במחוך בוסטון/מילווקי/TLSO אני זקוק לעזרה: אני מחפש מישהו שמשתמש במחוך בוסטון/מילווקי/TLSO ,לא שמן, בגובה 1.65 מ' לפחות, באיזור המרכז וי-ם. אני צריך למדוד מעל הבגדים אם זה יכול להתאים לי,כי הרופאים מתלבטים, ומציעים לי לבדוק ככה לפני שאני מהמר על זה, (וזה למרות שזה בהתאמה אישית ושונה מאדם לאדם). בתודה מראש.

אדם , שלום רב ישנה קבוצה של פיזיותרפיסטים שמתמחה בטיפול בבעיות יציבה ע"פ שיטת שרוט. אני מאמין שאם תפנה אליהם תוכל קבל תשובה. כמו כן, אוכל להעביר לך שם וטלפון של פיזיותרפיסטית מאזור המרכז שמתחמחה בתחום , אני מאמין שהיא מכירה ותוכל לעזור לך. חזור אלי אם כתובת מייל שלך ואעביר לך את שמה בהצלחה צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה