ארגונומיה במתקני ספורט

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

26/08/2010 | 12:17 | מאת: דיאנה

שלום, אני סטודנטית לעיצוב תעשייתי, כרגע אני עובדת על פרוייקט הגמר שלי, שהנושא שלו- מכשיר כושר להורה ולילד. אני לא מצליחה למצוא הרבה חומר ממוקד על ארגונומיה של מתקני ספורט וארגונומיה של מתקנים לילדים. אשמח אם תוכל להמליץ לי על אתר או ספר שיעזור לי להתקדם בפרוייקט יום טוב! דיאנה

דיאנה שלום רב אין אתר או ספר המתמקד בנושא ארגונומיה של מתקני ספורט. לפיכך, עליך לחפש חומר על מתקני ספורט ושם לחפש היבטים ארגונומים או לפנות לחברות שעוסקות בפיתוח מוצרים ולבקש מהם חומרים רלוונטים. בהצלחה צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה