כאבי ראש

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

10/06/2010 | 13:08 | מאת: אורית

צביקה שלום רב, כבר תקופה ארוכה אני סובלת מכאבי ראש שמתחילים מהעורף, אמרו לי שיכול להיות שיש קשר לכך שאני יושבת זמן רב מול מחשב. הטם נכון הדבר ומה אני יכולה לעשות על מנת למנוע את כאבי הראש?

הי אורית חד משמעית התשובה כן!! גורמי הסיכון לכאבי ראש בישיבה מול מחשב קשורים לדברים הבאים: 1.מאמץ של העיניים ( קשור למרחק הצג וגובהו יחסית לעיניים) 2.א-סימטריה של הצוואר (צג לא ממוקם נכון) 3.חוסר תמיכה לידיים בזמן הקלדה או עבודה עם העכבר עליך לטפל ב-3 הדברים שהזכרתי. מלבד זאת , יש לבצע הפסקות ותרגילים בהתאם. שלחי אלינו מייל ונעביר לך דף הוראות ותרגילים. בברכה צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה