לצורך עיצוב רהיט שינה ייחודי לפרוייקט בארכיטקטורה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

02/06/2010 | 21:37 | מאת: אהד

האם יש באפשרותך לשלוח לי סכמה של המקומות הדורשים תמיכה בגוף (עדיפות לסכמה שמראה דיפרנציאציה של רוחב רצועת התמיכה בהתאם לאזור או לאיבר בגוף)? אני בונה מעין כורסת שינה שמבוססת על רצועות גומי עבות, וזקוק למידע אמין. תודה מראש.

אהד , שלום רב כל אזורי הגוף דורשים תמיכה...!! התמיכה צריכה להיות בהתאם לקונטור הטבעי של הגוף ( ע"פ הבליטות והשקעים. לגבי רוחב הבליטות , אורכם וכד' עליך לפנות לבלאות אנטרופומריות , שם תוכל לקבל את הנתונים הממוצעים ונתוני הקיצון של כל אוכלוסייה. בברכה צביקה

מנהל פורום ארגונומיה