הרדמויות

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

07/03/2010 | 13:23 | מאת: א

שלום רב, מזה כחודשיים אני שמה לב שלעיתים יש לי תחושת נימול בכף היד-אמה וקצת באיזור כף הרגל-שוק... לא הבחנתי בדפוס מסויים, בדר"כ זה רק תחושת נימול קטנה במהלך היום ולא כל יום ולפעמים נרדמת לי היד בלילה, וכפעמיים גם הרגל- לא ביחד. בסופ"ש האחרון קצת עקבתי אחרי זה והרגשתי את הנימול יותר בצד שמאל- זרוע וכף יד באיזור הזרת. ואתמול אחה"צ הרגשתי את רגל שמאל, לא נרדמה ממש אלא רק תחושת חוסר נוחות- לא כאב ובלילה התעוררתי כיוון שנרדמו יד שמאל ורגל שמאל- לא ביחד כל פעם איזור אחר....יש לציין שאני נמצאת רוב שעות יום העבודה מול מחשב, פילאטיס פעם בשבוע, עם עודף של כ 8 ק"ג...

שלום רב תופעות, כפי שמתוארות על ידך יכולות להתאים לגירוי מקומי או מרכזי של העצב. הסימפטומים הנ"ל יכולים להיות קשורים לישבה ממושכת, לתנוחות קיצוניות של כף היד ומאמץ מתמשך של השרירים. חשוב שתזהי באיזה תנוחה/ פעולה התופעות האלו מחמירות ולפי זה ניתן יהיה לייעץ לך מה לעשות. בברכה צביקה

מנהל פורום ארגונומיה