מחפשת נעלי softwaves דגם מסוים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

09/12/2009 | 20:30 | מאת: מרי

שלום, יש לי בעיה אורטופדית שתלויה בסוג נעליים. לפעמים אני מוצאת זוג מוצלח, לפעמים סובלת חודשים עד שמוצאת סוג הבא שלא מכאיב. לאחרונה אני תקועה בלי נעליים נוחות וכבר מאויישת. לפי זכרוני היו לי נעליים של softwaves עם רפידות בצורה של גלים, שאיפשרו ללכת שעות בלי כאבים. אך אינני מוצאת אותם בשום חנות. כן ראיתי רפידות כאלה, אבל בנעליים שאתבייש לצאת מהבית. יש לי אפילו תמונות ישנות שלי בנעליים האלו. השאלה: האם אתה מכיר סוג נעליים כאלה, ואיפה ניתן למצוא אותם (חיפה, ת"א - לא משנה) ? אני כבר לא מחפשת נעליים אורטופדיות, כי לרוב הם ממש לא נוחות לי, אני מחפשת דגם המסויים זה שהתאים לי בול. אני מחפשת יבואן או שם הנכון של היצרן, כי בשם שמוכר לי הם לא מופיעים באינטרנט. תודה :)

מרי, שלום רב לצערי, לא אוכל לעזור לך. אינני מכיר את הדגם הנ"ל צביקה

01/01/2011 | 11:08 | מאת: יודעת

שלום - יש דגמים רבים של softwaves בחנות בשם "נעלי באום" בקניון רחובות (אני קניתי מגפונים שלהם מהחנות הזו. בהצלחה

18/01/2012 | 10:13 | מאת: פינטו

אני לא יודעת איזה דגם את מחפםשת בדיוק אבל יש את החברה softwaves בחנות נעלים ברחובות בהרצל אם תירצי דברי איתי באיימיל או כמו שהגיבה עוד מישהי בקניון רחובות

מנהל פורום ארגונומיה