המלצה לגיל השלישי

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

09/12/2009 | 13:39 | מאת: טובה

צביקה שלום,ראיתי אותך בתוכנית שנתת המלצות לאנשים בגיל הזהב, שאלתי היא, אני זקוקה לעזרתך, אני סובלת מדלקות חוזרות ונשנות בחיבור של כף היד, מה ניתן לעשות בנידון ואיך אני שומרת שהדבר לא יחזור? תודה

טובה, שלום רב שתי דרכים לפיתרון: בהיבט הרפואי- יש לגשת לאבחון הבעיה אצל אורטופד בהיבט הארגונומי- אני זקוק לפרטים נוספים לגבי הבעיה. מתי היא מופיע? בעקבות מה? עובדת מול מחשב? עוסקת בפעילויות אחרות? אנא העבירי לי פרטים נוספים על מנת שאוכל לעזור לך. הרבה בריאות צביקה

מנהל פורום ארגונומיה