שורף בעניים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

27/11/2009 | 14:52 | מאת: אורלי

בעלי מתלונן באופן קבוע על עניים שורפות ודומעות אחרי ישיבה ארוכה מול המחשב, הוא יושב בשעות הערב מול מסך המחשב במשך שעות, מה ניתן לעשות על מנת למנוע או להקל?

02/12/2009 | 17:40 | מאת: צביקה כץ

אורלי, שלום רב תופעה מהסוג הזה יכולה להופיעה במקרים הבאים: 1.תאורה לא מתאימה 2.קרבה גדולה של המסך לעיניים 3.בעיות ראיה 4.זמן עבודה ממושך ללא הפסקות 5.בהירות/קונטרס לא מתאימים לשם כך- מפנה אותך לקובץ הוראות להתמקמות נכונה והרגלי עבודה בריאים מול המחשב, כפי שמופיעים באתר ארגוטיים. בברכה, צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה