תרגילים לנהיגה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

18/08/2009 | 11:11 | מאת: עדי

אתר מאוד אינפורמטיבי הצלחתי לשאוב תשובות להרבה משאלותי. ראיתי שאתה מציין כי בזמן נהיגה מומלץ לבצע הפסקות ותרגילים. רציתי לדעת אלו תרגילים אתה ממליץ לעשות תוך כדי נהיגה או בין לבין. תודה רבה על העזרה.

עדי חזרנו מחופשה ממושכת ולכן העיכוב בתשובתנו. לגבי תרגילים: בזמן הנהיגה- כיווף שרירי הבטן או הרמת האגן מעט מעל הכיסא ברמזור- סיבוב הגב לאחור או הורדת המשענת לאחור למספר שניות במנוחה- יציאה מהרכב- מתיחת הגב לאחור עם ידיים מתוחות מעל הראש. בנוסף: תוכל לראות באתר של ארגוטיים תרגילים לעובדי מחשב שחלקם ניתנים לביצוע גם ברכב. בהצלחה צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה