כרית ישיבה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

13/08/2009 | 12:55 | מאת: קלרוש

לפני כשבוע שברתי את עצם הזנב ואמרו שתקופת ההחלמה ארוך, וכשאחזור לעבודה עדין יהיו כאבים (עובדת מול מחשב 9 שעות ביום), כרגע אינני מסוגלת לשבת על משטח רגיל לכן המליצו לי על כרית עם פתח מרובע כדי שלא יהיה לחץ על עצם הזנב. עשיתי חיפוש באינטרנט ולא מוצאת היכן מוכרים כרית כזו, אולי ידוע לך היכן אפשר להשיג? תודה מראש

שלום רב אם טרם מצאת עד שלב זה...: תוכלי למצוא כריות המתואמות לכך בחנות של עמינח- מדיק באזור התעשייה של ניר צבי ליד צריפין. בנוסף, כנסי לאתר הנקרא "עזרים" וחפשי גם שם. הרבה בריאות צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה