לצביקה היקר שלום.

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

02/08/2009 | 19:55 | מאת: רונית

הנני מתבגרת שיושבת במצטבר בסביבות השבע שעות ביום מול מסך המחשב.אני מרכיבה משקפיים וברצוני לדעת עד כמה הישיבה תזיק לי אם בכלל בהתחשב בזה שאני מקיימת הפסקות ומקפידה על מרחק מן המחשב ועל תאורה הולמת.בתודה ובברכה ,רונית.

רונית , שלום רב את צריכה להקפיד שהמרחק של הצג מהעיניים תואם למשקפיים שברשותך ואינך מבצעת תנועה קדימה או לאחור עם הצוואר. בכל אופן, הישיבה היא מזיקה בתנאי שאיננו מבצעים שינויים בתנוחה. כל הפסקה שתעשי מפחיתה מיידית את ההשפעות המזיקות של הישיבה. כיסא ארגונומית המתאים למידותייך הינו פריט חובה. הרבה בריאות צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה