ישיבה ממושכת

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

18/07/2009 | 21:28 | מאת: דני

אני יושב כל יום כ4-6 שעות וכואב לי הגב הידיים והרגלים מה עלי לעשות לגופי להקל על הכאבים והעם יש כיסא פלא שיכול לעזור לי תודה

דנית יקירי אני מקווה שהחופשה הקלה על גבך... כיסאות ארגונומם יש למכביר. צריך רק לזכור לקום מהם לפעמים...

16/12/2009 | 23:25 | מאת: דנה

את יכולה לרכוש כסא נהדר מדגם גל אצל היצרן בחולון אותו כסא נמכר בד"ר גב במחיר אסטרונומי ובמפעל הזה את יכולה לרכוש אותו כמעט בחצי מחיר . לכסא קוראים גל והוא עם מנגנון סינכורני המתאים לכיוונון המושב וגם הגב ויש לו ידיות מתכוונות. האתר של המפעל הוא: www.azbenita.com

מנהל פורום ארגונומיה