הרמה נכונה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

12/04/2007 | 16:35 | מאת: איתן

יש לי כאבים לאחרונה בגב אולי עקב הרמה לא נכונה של בני בן ה-3 האם יש הרמה נכונה או תנוחה שתקל עלי כיוון שהילד הולך וגודל וחוץ מההמלצה של לא להרים אותו אני לא יודע מה לעשות תודה

איתן שלום רב המקומות "המסוכנים" שם אנו מוצאים את מירב הבעיות הארגונומיות: רחיצת הילד באמבטיה:פיתרון- כריעה על הברכיים והשענות על דופן האמבטייה ( הניח מגבת מתחת לברכיים), לחילופין, כניסה לתוך האמבטיה. הושבה/הוצאת ילד מהרכב: פיתרון- הנחת הברך על מושב הכיסא בזמן קשירת הילד במושב הבטיחות. מעבר לזה, כל הרמה של הילד תתבצע לפי כללי הרמה נכונים: כיפוף ברכיים, שמירה על גב ישר וקשת מותנית נורמאלית, להתקרב כמה שיותר אל הילד ולהימנע מתנועות כיפוף הכוללות סיבוב של הגב.

מנהל פורום ארגונומיה