כסא אופניים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

07/05/2009 | 13:42 | מאת: אלינה

צביקה כץ שלום רב. מה ניתן לעשות על-מנת שרכיבה על אופניים תהיה באמת מהנה ולא מייסרת. מה לעשות שהכיסא הורס את התענוג וגורם לכאבים ואובדן תחושה (במה שמו...בין הרגליים). אודה לך על העצה לפתרון הבעיה המאוד כואבת. אלינה.

11/05/2009 | 18:11 | מאת: צביקה כץ

אלינה ,שלום רב בעייתך מוכרת ונפוצה מאוד בקרב רוכבי ורוכבות אופניים. לפני שבועיים ערכתי כנס במכללת וינגייט ( "ארגונומיה של הספורט" )ושם נגענו בבעיה זו. אנא שלחי לי מייל אישי ואפנה אותך למומחה שמתעסק בדיוק בנושא זה שיוכל לעזור לך. המייל שלי: [email protected] הרבה בריאות צביקה

מנהל פורום ארגונומיה