כסא תלמיד

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

01/05/2009 | 16:05 | מאת: סילביה

שלום צביקה, ביתי עולה לכיתה א' ואנחנו מכינים לה פינת לימוד. רציתי לשאול איזה כיסא כדאי לקנות? שמעתי שלא כדאי לקנות כסא עם גלגלים בגיל הזה מבחינת הגב - האם זה נכון? תודה!

סילביה שלום רב אין קשר, לעניות דעתי,בין כיסא עם גלגלים לגב.... כיסא לתלמיד צריך להיות במידות המתאימות לילד ( מושב ונשענת גב קטנים מהסטנדרט ) עם תמיכה טובה לגב התחתון. חשוב שלכיסא יהיה צמוד חישוק בחלק התחתון הניתן להתאמה לגובה הרגלים.ניתן לוותר על משענות ידיים. לגבי פינת הלימוד: עומק שולחן 70 ס"מ מינימום. בהצלחה צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה