הרמה נכונה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

05/04/2009 | 21:56 | מאת: h/r

עובד עבודה פיזית מרים מישקל 12 קילו לגובה 1.5 מעל גובה הכתפיים במחזוריות כ300 פעם ביום הכנסת מוצר לבדיקה והוצאתו .סובל מבלט דיסק אחורי מרכזי.כאבי כתפיים ושכמות. לדעתך האם יש קשר לתחנת העבודה לכאבים אלו ..בתודה h/ר

שלום רב על פניו: קיים קשר סיבתי בין הבעייה לבין המטלה המבוצעת. על מנת להגיע להחלטה כזו חסרים נתונים רבים כגון: גודל החפץ מרחקו מהגוף גובה התחלתי של הרמה אמצעי אחיזה קיימים כמו כן: זמן החשיפה למטלה זו ( התקופה שהינך מבצע מטלה זו ) הסטוריה רפואית רק לאחר הצבת נתונים אלו קיימת אפשרות לקבל תשובה. בכל אופן הדבר דורש יעוץ ספציפי. בהצלחה צביקה כץ מנכ"ל ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה