כסא ברכיים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

17/03/2009 | 14:48 | מאת: בז

יש לי כסא ברכיים של דר' גב - אגרונומיק, טפשר לראות אותו באתר של דר' גב. רציתי לדעת מה היתרונות והחסרונות על כסא הזה. במקצועי אני סופר סתם, כך שאני יושב שעות ארוכות, בין4 ל6 שעות ביום, מול שולחן משופע בזוית 38 מעלות לערך שעליו אני כותב, האם הכסא הזה טוב בשבילי או שמומלץ לי כסא ברכיים אחר, וא"כ איזה?

שלום רב אני מכיר מקרוב כיסאות אלו על יתרונותיהם וחסרונותיהם. אנסה למקד את תשובתי: יתרונות עיקריים הכיסא- 1. זווית עמוד השדרה נשמרת במנח הנורמאלי 2. "כופה" על עמוד השדרה להיות במנח דינמי ולא סטטי ( תורם לחיזוק שרירי הגב חיסרונות עיקריים- 1. לחץ על הברכיים 2. עייפות מהירה של השרירים 3. קשה להתאימו באופן מדויק למשתמש ( בהשוואה לכיסר רגיל ) המלצות: להשתמש אבל לבצע הפסקות תכופות הרבה בריאות צביקה כץ להשתמש בכיסא אבל לבצע הפס

05/10/2009 | 10:46 | מאת: משה

שלום רציתי לשאול אם אתה יכול להמליצ לי על כסא טוב במקצועי אני סופר סתם, כך שאני יושב שעות ארוכות, בין4 ל6 שעות ביום, מול שולחן משופע בזוית 38 מעלות לערך שעליו אני כותב,

מנהל פורום ארגונומיה