"נמלים" בגב

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

17/03/2009 | 14:00 | מאת: OS

אני בת 30 ולאורך תקופה של חודש סבלתי מכאבים חזקים במרכז הגב (תחושה מוזרה של שורף - כאילו אתה מקבל זריקה ממושכת לגב),אחרי חודש עבר הכאב לבד אבל מאז יש לי תופעה אחרת מוזרה. אני מרגישה מדי פעם (בעיקר בשעות הערב) תחושה של "נמלים" בחלק המרכזי של הגב ושהזרת ברגלי פשוט רדומה... (*אני לא יודעת אם יש קשר, אבל מצאו אצלי אבנים קטנות בכיס המרה) אני מנסה להבין את פשר התופעה. תודה מראש.

שלום רב תופעה זו קשורה בדר"כ ללחץ על עצב בעמוד השדרה. ממליץ לפנות לבדיקת אורטפד. הרבה בריאות צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה