איך עוברים את הטיסה בשלום?

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

09/03/2009 | 09:30 | מאת: שלמה

רציתי לדעת כיצד הכי טוב לשמור על ישיבה נוחה ונכונה במהלך טיסה?

שלמה שלום רב, אכן, קיימות מספר בעיות הנובעות מישיבה ממושכת במהלך טיסה כגון: הגברת הלחץ בגב המותני, הפרעה לזרימת דם חופשית ועומס על הברכיים ( בעיקר לגבוהים שביננו ). מכאן המלצותיי: 1. הטיית משענת הכיסא, במידת האפשר, לזווית 105-110 מעלות 2. ישור הברכיים לפנים לעיתים קרובות 3. הנחת כרית קטנה ( כזאת שנותנים במטוס ) באזור ע"ש השדרה המותני וחשוב מכל, אחת ל- 20 דקות ביצוע תרגילי מתיחה, ובכל הזדמנות קימה מהכיסא תעזור.

מנהל פורום ארגונומיה