מדהים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

18/12/2008 | 22:42 | מאת: משה

רציתי לספר לך,צביקה שעשיתי את התרגילים לגב שמופיעים באתר שלך במשך שבוע שלם פעם-פעמיים ביום כל יום ומדהים את הגמישות שלי השתפרה אני לוקח את הגב אחורה הרבה יותר והפיתול על הרצפה בכלל אני כבר לא מרגיש את המתיחה ויותר חשוב מכך הכאב בירך מאחורה נעלם!! אז קודם כל תודה רבה לך אתה לא יודע כמה זה עזר לי ... ושנית צרות של עשירים, האם יש תרגילים נוספים שאני יכול לעשות? מאתגרים יותר? שוב תודה רבה!

משה, שלום רב מצטער על האיחור בתשובה. שמחתי מאוד לקרא את התיאור שלך. אני חושב שאתה יכול להסתפק בתרגילים אלו רק התמד בהם לאורך זמן! ובכל זאת, אם אתה מעוניין בגיוון הצטרף לקבוצת התעמלות כלשהי במקום מגוריך , רק הקפד לבצע לפי יכולתך. הרבה בריאות צביקה כץ ארגוטיים

09/01/2009 | 23:17 | מאת: משה

רציתי לשאול, משום שאובחנתי עם גב שטוח וביצעתי את התרגילים ( במיוחד ההקשתה אחורנית) זה אומר שהגב שלי התיישר??\ מה המשמעות של גב שטוח ותרגילים?

מנהל פורום ארגונומיה