כאבי עצמות וגב

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

07/10/2008 | 21:02 | מאת: אוהד

אני סובל מהירדמות ביד כבר חצי שנה ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות אני מכור למחשב וגם אני לא יכול ללכת לאורטופד בגלל שאמא שלי לא מסכימה לי לי ללכת ואני אןמר לה על הבעיות האלה והיא לא מקשיבה היא אומרת לי שאם אני לא היה במחשב בכלל אז הכאבים יעברו לי אבל יש רק בעייה אחת שאם אני לא במחשב אז אני אני כל היום אוו בטלויזה אוו קורא ספר ואני לא עושה בכלל ספורט כי אני לא יודע איזה תרגילים יוכלים להפחית את הכאבים וגם יש לי כאבי גב תחתון ובידיים שלי יש כל הזמן קלאקים ושאני מחזיק דברים אז כואב לי והיא לא מסכימה בגלל שהיתי לפני שנתיים באורטופד ולא מצאוו לי כלום ואני עובד ועדין היא לא מסכימה אז איך אני יכול להפחית את הכאבים בלי ללכת לרופא זה משגע אותי ואני לא רוצה לעבור ניתוח בגלל הכאבים האלה אוו למות מהם גם עכשיו זה כאבי תופת ???????

07/10/2008 | 21:08 | מאת: אוהד

והכאבים זה בשתי הידיים לא באחד

07/10/2008 | 23:21 | מאת: אוהד

ואני גם במחשב הרבה זמן בגלל שאני עושה גרפיקה אז אני אוהב את המיקצוע הזה ואני רוצה להמשיך לעבוד בוו שאני היה גדול אני רוצה להיות אומן מפורסם אז אני לא יכול בלי עבודה במחשב כי החלום שלי להיות אומן אם זה לצייר ביד אוו בגרפיקה אני אוהב את זה

אוהד יקירי ראשית, חשוב שתירגע, כפי שזה נשמע אתה בלחץ גדול וזה לא תורם כלום. אכן, כל הסימפטומים הקיימים מתאימים "לפריקים" של מחשב וכל הבעיות שציינת מוכרות לנו מעבודתינו.| הטיפול מתחלק למספר שלבים: 1. הפסקות בעבודה כל 20 דקות לפחות. כנס לאתר של ארגוטיים ותימצא תרגילים לכל האזורים הבעייתים שעליך לבצע בצורה מחזורית בזמן העבודה. 2.טיפול מקומי ביד: מריחת משחת וולטרן על שורש כף היד, קומפרסים של קרח ל-15 דקות בסיום היום 3. פיזיותרפיה- תקבל שם טיפולים תומכים לכף היד ולגב התחתון.( תצטרך לעבור דרך אורטופד לקבל הפנייה או שתלך באופן פרטי. 4. שינוי סביבת העבודה-תצטרך לפנות ליועץ ארגונומי 5. רכישת עכברים ומקלדות ארגונומים הרבה ברעאות צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה