מרפק

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

21/09/2008 | 11:19 | מאת: אלירן

שלום ... אני מתאמן בחדר כושר שנה וקצת ... לפני חצי שנה נפצעתי עקב פציעה ולא יכלתי להתאמן 5 חודשים ... נפצעתי בזמן התרגיל קרוס הובר ... הייתי בבדיקת אולטרסאונד אמרו לי זה דלקת .. אורטופד אמר לי קרע בגיד ... עשיתי הפסקה ועכשיו אני חוזר אחרי חצי שנה הפסקה .. כל התרגילים של כל חלקי הגוף אני עושה עם משקלים גבוהים כמו פעם .. אבל שאני מגיע ליד האחורית יש בעיה ... אני מרגיש מין לחץ כזה במרפק כאילו יש קליק שצריך להיות ואין אותו ... ניסיתי לעשות קרוס הובר במשקלים נמוכים ויש טיפה כאב אז ויתרתי היום אני מתאמן את התרגיל H או משקל עצמי של הגוף עולה יורד .. רציתי לדעת ממה נובע הלחץ הזה ... זה מציק לי מאוד ואיזה בדיקה תוכל לסייע לי לאבחון את הבעיה .... והאם יש טיפול לדבר כזה ? תודה רבה ..!

23/09/2008 | 21:40 | מאת: ...

שכחתי לציין שבזמן הרוס הובר כאב לי ולמרות זאת סיימתי את כל 3 הסטים ...

02/10/2008 | 00:39 | מאת: צביקה כץ

אלירן, שלום רב למרות שאני מרצה שנים רבות בתחום פציעות ספורט בחדרי כושר אינני רוצה לתת לך הוראות מבלי שנבדקת. הייתי ממליץ לך להיבדק ע"י פיזיותרפיסט לקבלת אבחנה ברורה למצבך היום ולמגבלות הקיימות אם יש כאלו. צביקה

מנהל פורום ארגונומיה