הרמת משקל בחדר כושר

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

12/04/2007 | 16:21 | מאת: אוהד

אני בן 23, התחלתי להתאמן בחדר כושר ורציתי לדעת האם כדאי להרים משקל כבד עם חגורת גב והאם זה יכול לגרום נזק?

אוהד שלום רב ממליץ בחום להשתמש בחגורת גב בזמן הרמת משאות, במקביל לחיזוק החגורה הטבעית: שרירי הבטן והגב. כאשר מדובר על הרמת משקלים חופשיים, אופן הרמת המשקל : שמירה על הקשת המותנית, כיפוף ברכיים, אחיזה במשקל קרוב לגוף, אלו הדברים שעליך להקפיד בזמן הרמת משקלים. חגורת הגב, "תזכיר" לך לשמור על הקשת המותנית הנורמאלית ואין בשימוש בה כל נזק. בהצלחה

מנהל פורום ארגונומיה