כאב בחלק האחורי של הירך

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

12/09/2008 | 08:04 | מאת: יוסי

שלום, יש לי כאב בחלק האחורי של הירך למטה- רק במצב ישיבה.אפילו בתחילת הישיבה חוזר אותו כאב מוכר. אני יושב נכון- עם תמיכה לגב התחתון ע"י כרית מתאימה.ולמרות זאת הכאב מופיע ורק בהליכה ויציאה מהמצב הזה הוא חולף. אני בריא בדר"כ ועושה פילטיס. מה דעתך? ממה הכאב? מה לעשות?

20/09/2008 | 13:51 | מאת: יוסי

עדכון עכשיו מופיעים גם מחושים מעין עקצוצים בשתי הרגליים אני כבר לא יודע איך לשבת,מנסה לקפל רגל עמו בישיבה מזרחית ,לא עוזר כן עוזר.. עם כרית בלי כרית,,.קם כל הזמן.. מה קורה פה?

יוסי , שלום רב תחושה כפי שאתה מתאר מאפיינת לחץ או גירוי של עצב או כלי דם. מקור הבעיה יכול להיות בגב או באזור הישבן. ממליץ לגשת לאורטפד. הרבה בריאות צביקה

מנהל פורום ארגונומיה