לימודי ארגונומיה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

03/08/2008 | 12:24 | מאת: ליאת

הייתי מעוניינת לדעת היכן ניתן ללמוד ארגונומיה ואיזה רקע לימודי או מקצועי צריך על מנת להתקבל?

ליאת , שלום רב קיימת כיום תוכנית ייחודית ללימודי ארגונומיה במכללה האקדמית בווינגייט בניהול מקצועי של חברת ארגוטיים. הקורס הינו בהיקף 130 שעות וכולל התנסות מעשית בשטח. זהו הקורס המקיף ביותר הקיים כיום בשטח הארגונומיה ומיועד לאנשי מקצוע קרובים לתחום כגון: פיזיותרפיסטים, מרפאים בעיסוק, אדריכלים, מעצבים תעשייתים, מטפלים, גהותנים, חינוך גופני ובוגרי תעשייה וניהול. את יכולה לקבל פרטים נוספים בטלפון: 03-5322117 בהצלחה צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה