מה אפשר לשים שיעזור לכאבים ברגליים?

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

08/05/2024 | 18:25 | מאת: ג.

שלום, אני סובלת מבעיות גב שנים. בשנים האחרונות כשאני עושה הליכה אינטנסיבית מאומצת, אחרי כמה ימים של הליכה, פתאום אני סובלת מכאבי תופת בכפות הרגליים ואני אפילו לא יכולה לגעת עם הרגל ברצפה (זה לא היה לפני). אני מתכננת טיול בקרוב וצופה שזה יחזור שוב. יש משהו שאני יכולה לשים כדי להקל על הרגליים? ניסיתי בעבר לשים רפידות ג'ל בנעליים. זה הקל קצת אבל לא עזר לגמרי. אודה לעצתך

שלום רב נדרשת בדיקה של אורטופד ופיזיותרפיסט כדי להבין את מקור הבעיה ולאחר מכן ניתן להמליץ על פיתרון מתאים

מנהל פורום ארגונומיה