כסא מחשב איכותי לעובד הייטק

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

04/02/2024 | 08:19 | מאת: ברכה

הבן שלי עובד הייטק ומחפש כסא למחשב לבית, יושב עליו שעות רבות ביום. יש לו אסימטריה קלה בגוף. מידי פעם סובל מכאבי גב או רגל או כף רגל. איך נוכל לזהות כסא טוב עבורו ? תודה

שלום רב, כיסא דורש התאמה אישית בהתאם למבנה הגוף של הבן. דברים שחשוב שיהיו בכיסא: משענת גב מתכווננת בגובה ( לא רק אזור הבליטה מותנית ) משענות ידיים יורדות לגובה נמוך ככל הניתן מושב כיסא מתכוונן בעומק ( מנגנון slider ) מנגנון הטיית הגב לאחור ניתן לעצירה בכל מצב מחירים סבירים של כיסאות ארגונומים: החל מ 1300 ש"ח בהצלחה

מנהל פורום ארגונומיה