כאבי גב

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

27/07/2023 | 20:49 | מאת: לי

היי , אני בת 29 ובריאה בכללי . בשבוע האחרון כאשר אני שותה מים קרים או כל משקה קר (ממש קר לא פושר) יש לי דקירה חזקה בגב באזור אמצעי/עליון באזור השכמה מרכז נוטה שמאלה. בשתיה חמה או פושרת או באכילה זה לא קורה. האם עליי לדאוג? רוצה להוסיף שבחודש האחרון (בערך לא שמתי לב בדיוק לזמנים) מידי פעם יש לי כאבים בידיים בזרועות ובאצבעות הידיים לרוב בשמאל אבל בשתי הידיים. אני מנקה ומבשלת הרבה ואמא פעילה לילדים קטנים. לרוב הכאבים הם בשעות הערב .מידי פעם יש גם כאבי כתפיים בשתי הידיים אך לא מעירים משינה (חוץ מאירוע אחד שהיו לי כאבים בכתפיים שהתעוררתי משינה אך לא חזר על עצמו ובכללי ישנה על הצד בלבד) האם עליי לחשוש ממשהו? חס וחלילה זה יכול להעיד על מחלה מסוכנת? מאוד פוחדת מהדקירה בגב בעת שתיה קרה….. ממש מוזר לי רופאת המשפחה שלי לא מעוניינת לשלוח אותי לבירורים או הדמיות בנושא הזה. אשמח לעזרה או כיוון בנושא והאם עליי להיות מודאגת או שאפשר להירגע? 🙏🏼🙏🏼 רופאת גסטרו אמרה שזה כאב ממקור שריר תפוס תודה מראש

שלום רב לא נשמע מטריד אבל פני לפורום אורטופדיה , אני לא הכתובת לתחום זה. בהצלחה

מנהל פורום ארגונומיה