האם ct עמוד השדרה הצווארי הוא הדבר הנכון כדי להבין מה יש לי?

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

13/06/2023 | 17:11 | מאת: בחור צעיר

באמצע חודש מרץ התכופפתי ובאותו רגע הרגשתי כאב חד השכמות ומיד לאחר מכן  שרירי הצוואר נפתסו והראש שלי היה היה דבוק עם הסנטר לחזה, ובאותו יום הלכתי לרפואה דחופה, אורטופד בדק אותי עשה לי רגטן וזה יצא תקין(אני מרגיש שזה היה משהו עם מערכת השרירים כך גם אמר האורטופד במיון שהלכתי יום אחרי המכה, וגם בבדיקות דם הכול יצא תקין), והאורטופד ברפואה יועצת הפנה אותי לעשות ct עמוד השדרה הצווארי בלי לתת תשובות למה לי לעשות, וכמה ימים אחרי המקרה שהסנטר שלי היה דבור לחזה, נרדמתי ואז קמתי(ושכחתי מהכאבים), ופתאום שקמתי עשיתי תנועה קפיצת ראש לאחור(וכל זה בלי להבין שהסנטר דבוק לחזה במצב קיצוני), ומאז מאותו יום אני לא יכול לחייך, הלחיים שלי נפוחות טיפה, כל הפנים שלי מסתירות את השיניים למעלה, אני פשוט לא יכול לחייך זה כואב לי בכל הפנים, הגרון מרגיש לי מוזר מאז אותו מקרה, זה כאילו נשאר אותו דבר כאילו כמו שהסנטר היה דבוק לחזה, אבל רק יותר משוחרר אבל זה לפעמים כואב, אני לא יודע אם אני צריך לעשות בדיקת ct עמוד השדרה הצווארי כי לא כואב לי עמוד השדרה הצווארי, אני מרגיש בכלל שזה השרירים, מה עלי לעשות במצב המסובך שלי? וחשוב לציין ששום קליק לא נשמע במהלך התכוופפות וערב כך צילומי הרנגטן יצאו תקינים פעמיים, כי לא היה חשש לשבר כך גם כתוב שתי אורטופדיים שטיפלו בי.

שלום רב מציע לך לגשת לפיזיותרפיסט לבדיקה והנחייה מה לעשות. בהצלחה

15/06/2023 | 16:51 | מאת: בחור צעיר

אבל האם ct עמוד השדרה הצווארי יכול להבין מה יש לי?

מנהל פורום ארגונומיה