ארגונומיה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

16/05/2008 | 17:14 | מאת: משה

שלום צביקה, האם יש ספר בעברית העוסק בארגונומיה?? או ספרות מקצועית כלשהי בעברית בנושאי הארגונומיה? ( אם לא....אולי תכתוב...אני מבטיח לקנות....) תודה ובהומור,משה

משה , שלום רב הספרות בארגונומיה, בשפה העברית, דלה יחסית. תוכל למצא את הדברים הבאים: מספר חוברות העוסקות בארגונומיה- בהוצאת המוסד לבטיחות ולגהות עבודה בריאה מול מחשב- הוצאת פוקוס בריאותך מול המחשב- זמי פ. שליט"א הוצאת "מערכת" קיבוץ דליה. מלבד זאת, רוב הספרות הינה בשפה האנגלית ותוכל למצא הרבה בשיטוט באינטרנט. בהצלחה צביקה

מנהל פורום ארגונומיה