כאבי צוואר ושכמות כרוניים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

26/04/2022 | 23:29 | מאת: אלה

שלום מזה מספר שנים שאני סובלת לסירוגין ובתדירות גבוהה מכאבים בצוואר ובשכמות. לפני מס שנים עשיתי צילום, הרופא רק אמר שיש חולשת שרירים ולא קיבלתי טיפול רק אמר ליטול משככי כאבים, אני כבת 40. אני סובלת גם מאוסטופניה. האם עשוי להיות קשר לדלדול העצם? אני מפחדת משברים/סדקים.. ואם זה רק חולשת שרירים מה ניתן לעשות חוץ מתרגילים וממה זה נובע? תודה

שלום רב יכול להיות קשר לתנוחת העבודה בעיקר אם עיסוקך כרוך בישיבה ממושכת מול מחשב או עמידה כאשר הידיים אינן תמוכות. לכן בנוסף לתרגילים ממליץ לפנות לייעוץ ארגונומי

מנהל פורום ארגונומיה