קריסה פנימית של קרסול רגל ימין

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

02/12/2021 | 23:50 | מאת: מוטי

שלום ברגל ימין יש לי קריסה לכיוון פנים, מה שיוצר גם קצת השטחה של כף הרגל. אבל מה שמפריע לי זה גם שיש לי נטייה לדלקות בגיד PT, וגם שאני לא מרגיש שכף הרגל מונחת כמו שצריך כמו ברגל השמאלית. 1. מעבר לפיזיותרפיה שעשיתי, מה עוד ניתן לעשות? האם יש דרך לתקן את מנח הרגל? 2. האם מדרסים יכול לטפל בזה כמו שצריך? יכול להקנות מנח יציב של כף הרגל כמו ברגל שמאל? 3. איזה מדרסים מומלץ במקרה כזה? 4. האם הבעיה בקרסול ימין יכולה להיווצר מנהיגה? (תנוחת כף הרגל והשימוש בדוושות) תודה

שלום קריסה בכף הרגל קשורה למבנה גנטי של כף הרגל ולא נוצרת מנהיגה או משהו דומה. דלקת באכילס יכולה להיות קשורה לזה ולכן כדאי לעשות תיקון על ידי מדרס מותאם אישית או נעליי ספורט עם תיקון . לגבי מדרסים, יש מספר טכניקות ושיטות . נסה לברר במקום מגורייך דרך קבוצות הווצאפ על בונה מדרסים מומלץ. כדאי שתקבל הפנייה מאורטופד מומחה לכף הרגל. בהצלחה

מנהל פורום ארגונומיה