קשר בין הלחץ באיזור הצוואר ל,jua, jbe

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

14/11/2021 | 13:58 | מאת: דנה

שלום רב, במשך מספג שנים יש לי מדי פעם תחושת התכווצויות באיזור התחתון של הגרון שנותנת תחושת מחנק פתאומי וזב עובר רק בין חצי שעה למספר שעות. למרות שנמצאה רגישות (לא אלרגיה ) למיני מזון מסויימים וכבר מספר חודשים שאני נמנעת ממזונות אלו התחושות פחתו , אך עדיין זה קיים. לאחרונה התחלתי לשים לב לעובדה שזה קורה בימים בהם אני עובדת שעות רבות על המחשב בצורה דרוכה וכשכמעט איני מזיזה את ראשי. הצוואר מרגיד תפוס וכאילו חייב להשען על משהו מרב שהתאמץ. כשאני עובדת יש לי לחץ באיזור הצוואר מכך שאיני מזיזה את הראש. הכיסא שיוזבת עליו מאוד לא תומך בגב תחתון ויד תחושה של ישיבה לחוצה גם במהלך העבודה על מנת לסיים מהר וכם כי לא נוח לי. האם יתכן קשר בין הלחץ באיזור הצוואר לכיווצי שרירים באיזור הגרון שגורמים לתחושת חנק? שמתי לב שזה כמעט לא קורה בימים חריגים שבהם אני לא במחשב

14/11/2021 | 14:00 | מאת: דנה

תיקון נושא..

דנה שלום בהחלט יכול להיות קשר בין תחושות באזור הגרון לבעיות צוואריות. בדרכ, בעיות עומס על הצוואר קשורות בדכ לידיים מתוחות לפנים, ידיים לא תמוכות על השולחן, ישיבה רחוקה מהשולחן, מאמץ של העיניים ועוד.

עניתי בהודעה הקודמת

מנהל פורום ארגונומיה