עבודה פיזית

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

11/11/2021 | 20:34 | מאת: איתי

שלום . אני בן 31 עוד מעט ורוצה לעבוד בתור מחסנאי. מן הסתם עבודת המחסנאי היא עבודה שכוללת בין היתר עבודה פיזית ועמידה על הרגליים. יצא לי לעבוד בעבודה פיזית ואני יודע עד כמה זה יכול לעייף . אני מתלבט אם ללכת על זה בגלל שאם השנים אנחנו מתבגרים והגוף מן הסתם גם. האם אתה מכיר או האם בכלל זה אפשרי לעבוד גם בגיל מבוגר בעבודה פיזית ? יש לך לתת לי טיפים איך לשמור על המפרקים ,היציבות, בגלל עבודה פיזית ?

איתי, שלום רב במסגרת תפקידי כיועץ בארגונומיה, אני מדריך הרבה עובדי מחסן העוסקים בעבודות ליקוט, אחסון ואריזה. אין רע בעבודה פיזית אם שומרים על כללים של הרמה נכונה, שיטות עבודה נכונות וכד. בסך הכול עבודה פיזית עדיפה על עבודה בישיבה ואם תקפיד לשמור על מספר כללים אין בזה כל בעייה גם בגילאים מבוגרים יותר. מאחל לך בהצלחה

מנהל פורום ארגונומיה