ארגונומיה ושחיה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

16/02/2008 | 19:29 | מאת: אסנת

צביקה שלום, הייתי רוצה לדעת האם יש לך מקורות מידע ומאמרים בנושא של ארגונומיה ושחיה. תודה, אסנת

אוסנת , שלום רב המימשק היחידי הקשור לארגונומיה ושחייה יכול להיות קשור בסביבה בה אנו שוחים ( טמפרטורה ) או לשימוש באביזרים בבריכה. אני לא בטוח שלזה התכוונת. אם התכוונת להשפעת סגנון השחייה על העומסים המופעלים על המפרקים נסי למקד את שאלתך ואנסה לעזור לך. תודה צביקה

18/02/2008 | 20:08 | מאת: אסנת

צביקה שלום, אני מאסטרנטית לריפוי בעיסוק, נתבקשתי לעשות עבודה בתחום הארגונומיה, חשבתי על תחום השחיה. לא הצלחתי לדלות מאמרים בתחום זה. תודה רבה על הנסיון לעזור, אסנת

מנהל פורום ארגונומיה