כאבי צוואר מתמשכים שמקרינים לראש

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

30/08/2021 | 12:15 | מאת: hello its me

שלום רב, מקווה שאני נמצאת בפוגום המתאים, אני סובלת ממיגרנות ובזמן האחרון יש לי כאבי ראש שהמקור שלהם הוא דווקא מאזור הצוואר. זה לרוב מתחיל כשאני קמה בבוקר ומרגישה כאבים בצוואר, ובד"כ לאחר תזוזה של הצוואר ("קליקים"שהתחושה בצוואר מאוד לא נוחה בלעדיהם) כאב הצוואר מחמיר ומתחיל ישר לכאוב לי יותר ועם הזמן מתחיל לעבור לכיוון הראש, בעיקר בחלק התחתון. הלכתי לנוירולוג שהמליץ על שיאצו ודיקור אך כרגע אני מאוד סובלת מכאבים ולוקחת כמויות גבוהות של כדורים כדי להתמודד איתם ולא יודעת לאן לפנות או מה ניתן לעשות כדי להפחית את הכאבים, אשמח מאוד להכוונה. תודה ויום טוב

שלום רב פורום זה עוסק בהשפעות של עבודה וסביבת העבודה על בעיות אורטופדיות. לא נתת פרטים על עיסוקך כך שאין לנו יכולת לשייך כאבים אלו לעבודה מול מחשב , למשל. בכל מקרה אם את יושבת שעות רבות מול מחשב, או משתמשת בטלפון יכול להיות שזה מקור הבעיה. בכל אופן ממליץ לפנות לייעוץ ארגונומי

מנהל פורום ארגונומיה