חוליות ,צוואר וטנטון.

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

01/06/2021 | 17:32 | מאת: אווה

שלום.בצילום סיטי של גב/צוואר נמצא שהודגם ספונדילולוזיס משמאל בגובה c6...ונדרש יישור לורדוזיס פיזיולוגי. האם ממצאים אלו יכולים לגרום לטנטון שיש לי באוזן שמאל(בדיקות אזניים יצאו תקינות,כולל שמיעה,נוזלים וכו' למעט אטימות של לחץ שלילי) בנוסף יש לי כאבי שכמות חזקים במצב שכיבה,לפנות בוקר אחרי לילה של שינה.מה דעתך בבקשה? ועל אילו בדיקות אתה ממליץ לי כדי לפתור את בעיית הטנטון,אם היא קשורה לנ"ל. תודה רבה.

אווה שלום רב לא מכיר קשר כזה אבל לשם כך עלייך לפנות לאורטופד או נוירולוג, הם הכתובת לזה. בברכה

מנהל פורום ארגונומיה