כאב בצד ימין מתחת לביץ החזה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

29/04/2021 | 12:02 | מאת: מירי

שלום אני בת 32 לאחרונה פעם בשבוע או כל או כל כמה ימים יש לי כזה התכווציות מתחת לצלעות בדיוק בצד ימין בחזה הרגשה כמו משהו תפוס לי או דקירות מרגישה אותם יותר כאשר אני נושמת נשימה עמוקה אבל זה לא מתמשך כמעט לפעמים כמה דקות ונעלם מרגישה שזה קורה יותר אחרי שינה שאני גם יושנת על צד ימין וגם אחרי פעילות אני עושה פעילות שאני משתמשת הרבה יד ימין וכתף ימין ולפעמים באמצע יום ללא פעילות ושינה .לא יודעת אם זה קשור אני בראיה בדרך כלל יש לי עקומה קלה וצלעות בית החזה בצד ימין קצת יותר בלטות מצד שמאל הייתי אצל אורטפיד פעם ואמר שלא צריך לטפל כי העקומה קלה ואינה משפיעה על שום דבר בחיים שלי אבל אני קצת פחדנית והתחלתי לחשוב אולי שזה משהו מסוכן אני מרגיש כאילו משהו צלע תפוס לי ואני צריכה לשחרר אותו וזה נעלם אחרי זמן קצר מה זה יכול להיות האם זה מעיד על משהו מסוכן

מירי שלום כדאי שתפני לפיזיותרפיסט בקופה שלך שמתמחה ביציבה בשיטת "שרוט" זו ההתמחות שלהם בכל קופה יש פיזיותרפיסטים שעוסקים בשרוט

מנהל פורום ארגונומיה