מפרק ירך

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

04/02/2008 | 07:45 | מאת: אלירן

בן 23.מזה כמה שבועות "כאב" כלומר מיחוש של דחיסה במצב ישיבה באיזור מפרק הירך.חד צדדי.מה יכולה להיות הסיבה? יכול להיות מקור ארגונומי? יש לציין שביצעתי EMG,ומיפוי עצמות שיצאו תקינים.יש לי פלטפוס ניכר. תודה מראש.

אלירן, שלום רב "ישיבה" היא תמיד בעיה ארגונומית ....!! בישיבה מתגבר הלחץ באופן משמעותי על הדיסק המותני , מפרק הירך והברכיים תלוי בתנוחת הישה ומשכה. ישיבה כאשר הברכיים כפופות (ישיבה נמוכה ) מגבירה את הלץ על הירך והגב התחתון. נסה להגביה את הכיסא מעט ובדוק האם התחושה משתנה! אם אינך מוצא את התשובה פנה למכון לפיזיותרפיה הקרוב, שם ימצאו מה הבעיה. הרבה בריאות צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה