הרדמות 2 אצבעות יד ימין בזמן השינה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

01/02/2008 | 18:28 | מאת: אייל

שלום רב, מיזה כשבועיים במהלך השינה אני מרגיש ששתי אצבעותיי ביד ימין נרדמות , ואז אני מתעורר ומזיז אותן ואני חוזר לי ההרגשה באצבעות אלו, אני בן 33 עובד בעבודה שנרדש בה הליכה מרובה וליה וירידה במדרגות במהלך העבודה, האם יש קשר ומה אתה מציע לעשות עלמנת לטפל בבעיה, תודה מראש , אייל

אייל, שלום רב הרדמות של האצבעות קשורה בדר"כ ללחץ על כלי דם או עצב באזור הבעיה או השפעה מהצוואר הנגרמת מלחץ ע"י הדיסק. על פניו, נראה שהבעיה קשורה לכף היד. ממליץ שתיגש לאורטופד ותציג את הבעיה בפניו. לא נראה לי שיש קשר לעיסוק שלך אלא אם אתה מבצע פעולות כלשהן של סחיבה, אחיזה וכד'. הרבה בריאות צביקה כץ ארגוטיים

23/01/2009 | 14:51 | מאת: כהן

במהלך השבועיים האחרונים, כאשר אני מתעוררת משנתי או בבוקר אצבעות יד ימין רדומות לי. הרגשה של כבדות באצבעות מלווה אותי במהלך היום. אני מורה ובמהלך היום קורה בתדירות גבוהה שאני מוחקת את הלוח באצבעות חשופות (הכתיבה על הלוח נעשית בעזרת טושים מחיקים).האם יש קשר...? או סיבה רפואית אחרת?. תודה.

מנהל פורום ארגונומיה