עדיף להשתמש במקלדת כשהיא במנח שטוח או מוגבה?

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

18/06/2020 | 17:36 | מאת: אור

צביקה שלום רב, כמעט כל מקלדת מצוידת בשתי רגליים מתקפלות המקנות אפשרות הגבהה. האם מומלץ להשתמש במקלדת כשהיא בפוזיציה שטוחה או מורמת? תודה מראש :)

19/06/2020 | 23:25 | מאת: אור

פרט רלוונטי נוסף: אני סובל מתסמונת התעלה הקרפלית ולפני כמה שנים אף עברתי ניתוח שהתברר כלא מוצלח במיוחד.

שלום רב, תלוי בגובה הרגלים של המקלדת ובהרגלי העבודה שלך. בעיקרון, אנו מעוניינים למנוע כפיפת יתר של כפות הידיים לאורך זמן כלפי מעלה וזו יכולה להיות ללא קשר לגובה המקלדת. גם כאשר הרגלים מורמות זה לא אמור לגרום לכפיפה מוגזמת של כפות הידיים, כך שאתה פשוט צריך לבדוק מה נוח לך יותר.

ראה תשובתי

תשובתי בהודעה הראשונה

23/06/2020 | 21:39 | מאת: אור

תודה רבה צביקה!

מנהל פורום ארגונומיה